Bestellen

Onze boeken zijn voor lezers in Nederland te koop of te bestellen bij een groot aantal (online) boekhandels. Mocht u er niet in slagen de door u gewenste titel bij uw boekhandel te vinden, dan kunt u natuurlijk ook direct bij de uitgeverij bestellen.

De snelste en goedkoopste wijze:

Maak de winkelprijs ( + bijdrage van € 2,50 verzendkosten) over op NL24ABNA0548813906 [BIC ABNANL2A] op naam van Uitg. In de Knipscheer in Haarlem onder vermelding van de boektitel. Vermeld uw naam en adres bij de omschrijving. Wij zenden u het boek per omgaande toe.

Een tweede manier:

U stuurt een e-mail aan indeknipscheer@planet.nl met vermelding van de boektitel en uw volledige naam en adres. Na ontvangst van uw bericht zenden wij u een factuur. Op deze factuur wordt een bedrag 4,50 euro voor verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangst van het bedrag verzenden wij het door u bestelde boek.

Een derde manier:

Ga naar Contact en vul uw bestelling in met vermelding van de boektitel en uw volledige naam en adres. Na ontvangst van uw bericht zenden wij u een factuur. Op deze factuur wordt een bedrag 4,50 euro voor verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangst van het bedrag verzenden wij het door u bestelde boek. Check uw e-mailadres goed, anders kunnen wij u niet bereiken.

Wilt u bestellen vanuit buiten Nederland? Informeer dan naar de verzendkosten: indeknipscheer@planet.nl