«De kracht van de vrouw.» – Moon Kager

VoorplatBarones72Over ‘De Barones’ van Janny de Heer op Mustreads or not!, 25 maart 2016:
Haar hele leven word Mien de grond in geboord, het raakt me echt en soms zit ik met een brok in mijn keel te lezen. Het verhaal van de vlucht voor de bevrijders maakt veel indruk op me normaal kan ik me niet vinden in een oorlogsverhaal maar dit verhaal slokt me op en laat me niet meer los. Je begrijpt wel dat het me moeite kost om het boek weg te leggen en als ik echt mijn ogen niet meer open kan houden ging het aan de kant, maar elk moment dat het kon pakte ik het op, tot de laatste zin heb ik genoten, was ik geroerd en bevangen door een gevoel van respect. Wat een ontroerend verhaal, en wat enorm fijn beschreven, met zoveel gevoel, en inlevingsvermogen, dat je het verdriet en de wanhoop gewoon voelt.
Lees hier de recensie
Meer over ‘De Barones’
Meer over Janny de Heer bij Uitgeverij In de Knipscheer

Delen op uw favoriete social network!