«Ik ben zeer onder de indruk van dit boek.» – Arno Koek/Boekhandel Blokker Heemstede

Opmaak 1Over ‘De wind van morgen’ van Arjan Sevenster in De Heemsteder, 22 april 2020:
Dit is een aangrijpend boek. Ik begon met een beetje tegenzin, maar al heel snel ging dit over in sympathie en waardering. Dit is een zeer persoonlijke verhaal, maar nergens sentimenteel. Het is oprecht en eerlijk en ik kan me voorstellen dat het een steun is voor iedereen die een ziekte en een naderende dood van nabij heeft meegemaakt. Maar het kan ook helpen als een voorbereiding op een onzekere tijd die nog gaat komen. De kronieken worden afgewisseld met zeer toepasselijke gedichten en daardoor krijgt het boek nog een extra dimensie. Ik ben zeer onder de indruk en dit boek is voor een zeer grote doelgroep toegankelijk en geschikt. Chapeau!
Meer over ‘De wind van morgen’
Meer over Arjen Sevenster bij Uitgeverij In de Knipscheer