Presentatie ‘De wereld wacht op mij’ in Pletterij

VoorplatVissersWereld1-75Presentatie ‘De wereld wacht op mij’ (met CD!) van Bert Vissers op zondagmiddag 3 november:
Haarlem had Lennaert Nijgh, Haarlem heeft Jaap Fischer/Joop Visser en Boudewijn de Groot én Haarlem heeft Bert Vissers (van de Haarlemse groep BENDER). ‘De wereld wacht op mij’ is het eerste boek van schrijver/muzikant Bert Vissers voor ‘grote mensen’ met 64 liedjes, verhalen en gedichten én een CD met 5 niet eerder uitgebrachte nummers. Het verschijnen ervan wordt gevierd met een feestelijke presentatie op de laatste dag van de ‘Kunstlijn Haarlem 2019’.
Bert Vissers leest een aantal van zijn gedichten en zingt en speelt diverse nummers van de CD ook met zijn bentgenoten van BENDER: Tom Bak (gitaar), Jos Caspers (contrabas) en Rodney Calis (trompet, slagwerk).

Onderdeel van het programma zijn o.a. ook een interview met Bert Vissers door radiomaker en uitgeverijredacteur Peter de Rijk, overhandiging van het eerste exemplaar en een gastoptreden van neo-Haarlemmer Lex Paleaux, auteur van de veelgelezen columns op Facebookpagina ‘Je bent Haarlemmer als…’ en romancier in spe.

Na afloop van het programma is er napraat en signeert Bert Vissers voor de liefhebbers zijn boek dat ter plekke kan worden aangeschaft.
Datum zondag 3 november 2019
Locatie Pletterij Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem
Aanvang 14.00 uur. Zaal open 13.30 uur. Pauze circa 15.00 uur. Einde 16.00 uur. Zaal dicht 17.00 uur.
Toegang gratis, maar uw komst wel aanmelden op Pletterij.nl/agenda [of via reserveren@pletterij.nl of bel 023 542 35 40]
Bereikbaarheid en parkeren:
15 minuten lopen vanaf het NS station.
Bus 2, 3, 5, 73 en 75 ( Connexxion) vanaf NS station tot de Turfmarkt, reistijd 8 minuten + 2 minuten lopen.
Parkeergarage De Kamp is op 4 minuten lopen afstand.
Route via openbaar vervoer planner.

Meer over ‘De wereld wacht op mij’
Meer over Uitgeverij In de Knipscheer in de Pletterij