Dirk W. de Jong met ‘American Blues’ in Club Trio Bier

Club bierTrio Bier, De Oldtime Stringband, American Blues (Spoken word + video’s door Dirk W. de Jong met muziek van Abel de Lange + Edo Donkers) op zaterdagavond 20 februari 2016 in KHL:
De Amsterdamse band Trio Bier en fotograaf Dirk W. de Jong zijn al ongeveer 20 jaar met elkaar verbonden. De Jong heeft Trio Bier gefotografeerd voor onder andere tijdschrift Oor, maar ook mee op tournee door Polen en niet te vergeten de cd-hoes ‘Bakkum aan Zee’, toen Trio Bier heel even Oud West heette. Oude liefde roest niet! Om deze vriendschap te vieren staan we gezamenlijk op het podium op 20 februari in de KHL te Amsterdam. Club Trio Bier presenteert: De Oldtime Stringband, ‘American Blues’ (Spoken word + video’s door Dirk W. de Jong met muziek van Abel de Lange + Edo Donkers, presentatie Franc Knipscheer). De avond wordt afgesloten door Trio Bier. Komt allen, het wordt een feest! Kom alvast in de stemming met de zesde voorproef uit de bonusfilm bij ‘American Blues’: Super Chikan Clarksdale speelt fragment van ‘Grandpa’ op zijn van een Black & Dekker-gereedschapskist gemaakte steelgitaar.
Locatie: KHL (Koffiehuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd), Oostelijke Handelskade 44, 1019 BN Amsterdam. Aanvang 20.30 uur, toegang gratis.
Klik hier voor de andere voorproef-filmpjes
Meer over ‘American Blues’