LAKSHMI op Amsterdam FM-radio

Lakshmi2Op 16 november 2015 was LAKSHMI (solo) te gast in het programma Kunst& Cultuur van Amsterdam FM-radio in de OBA:
Vorig jaar drong LAKSHMI als band, net afgestudeerd aan de Herman Brood Academie in Utrecht, door tot de finale van De Grote Prijs van Nederland. Dit jaar is zij met meer dan 20 optredens een van de meest gevraagde acts in de Popronde. Peter Bruyn (voor de Popronde afgereisd naar Nijmegen) schreef in het Haarlems Dagblad: ‘Een paar honderd meter verderop speelt LAKSHMI is het afgeladen café De Mug – een Haarlemser klinkend etablissement is nauwelijks denkbaar. Ook deze voormalige Grote Prijs-finaliste heeft een duidelijk eigen publiek. Veel jonge meisjes en vrouwen voor wie de in sierlijke elektropop grossierende Haarlemse zangeres Lakshmi Swami Persaud een duidelijk rolmodel is. En niet alleen in Nijmegen, want ook LAKSHMI behoort tot de veelspelers tijdens deze Popronde. (…) Het is opvallend hoeveel Grote Prijs-finalisten, Beste Singersongwriter Van Nederland-deelnemers en 3FM Serious Talent-artiesten erbij zitten. Muzikanten die aan de poort van de subtop staan te kloppen. En dat zelfs de route naar de ZiggoDome bij de Popronde kan beginnen heeft Kensington inmiddels bewezen.’
Luister hier naar de uitzending
Lakshmi speelt solo live drie nummers unplugged (die ze met band heeft opgenomen op haar begin 2016 uit te brengen ep-cd); deze beginnen op de tijdbalk resp. op 35.02, 45.03 (Bones & cigarettes) en 55.55 (Saturday).
Kijk hier naar de beelden van Rob Zwetsloot bij ’Saturday’
Meer over LAKSHMI op deze site