«Raak voor de volle 100%!» – Franka van den Elsen

VoorplatVlo-75Over ‘Vlo’ van Lex Paleaux op Samen lezen is leuker, 21 maart 2022:
In ‘Winterwater’ en ‘Het leven is een circus ‘vertelt Lex over zijn jeugd als Lexje. Aangrijpend, en daarom was ik zeer benieuwd naar het laatste deel van deze trilogie, ‘Vlo’. Waar ik verwachtte dat dit deel ook in non-fictie geschreven zou zijn, verraste het me toen bleek dat dit een fictie-verhaal is maar perfect aansluit op voorgaande delen; zó bijzonder! Continue tijdens het lezen van ‘Vlo’ vroeg ik me af waar gaat dit heen, hoezo sluit dit aan op ‘Winterwater’ en ‘Het leven is een circus’? Totdat, bijna aan het einde, ik plotseling besefte dat… Lex Paleaux presteert het om het verhaal een wending te geven op zo’n verbijsterende manier, dat mijn adem stokte. Terwijl ik het verhaal op me in liet werken, las ik het zeer persoonlijke slot… Raak voor de volle 100%! Lex, dankjewel voor het schrijven van jouw verhaal!
Meer over ‘VLO’
Meer over Lex Paleaux bij Uitgeverij In de Knipscheer

Delen op uw favoriete social network!